Zologie da’s puur vakmanschap!

We zijn makers, met het hart op de juiste plek.

Bekwame handen en creatieve geesten zijn de drijvende kracht achter ons bedrijf. Keer op keer ontwerpen we iets uit het niets. Iets duidelijk en krachtig, iets op maat, iets unieks. Zologie is geen gewone animatiestudio.

Zologie werkt samen met betrokken organisaties die een belangrijke boodschap vertellen. Echte verhalen die gehoord moeten worden, zo luid en duidelijk mogelijk.

We komen echt los als klanten ons wat vrijheid geven. Constructieve samenwerking met klanten die het creatieve proces durven te vertrouwen, brengt het beste in ons naar boven!

Keer op keer vormt wederzijds respect de basis voor een succesvolle video. Eindbestemming? Een activerende, boeiende en slimme videoboodschap. Helemaal helder en klaar om te delen!

“Een video maken ging nog nooit zo vlot. We promoten een complex, door de EU gefinancierd, project over duurzame mobiliteit in zes regio’s in Europa. Dankzij de professionaliteit van Zologie hebben we een zeer uitgebreide video afgeleverd vóór de deadline en kregen we geweldige feedback van onze projectpartners.”

– Maria-Cecilia Angulo, POLIS – The network of European cities and regions cooperating for innovative transport solutions

Wat we doen

Zologie vertelt jouw verhaal. Met meer kracht en emotie dan je je ooit had kunnen voorstellen, maar toch altijd helder. 

We maken unieke 2D-animatievideo’s die vereenvoudigen, boeien en activeren

Voortaan zal je boodschap begrepen worden door iedereen. Ook door degene die nooit heeft geluisterd en degene die het vroeger eenvoudigweg niets kon schelen. Zologie zet de toon en brengt je boodschap over, krachtig maar –oh zo– eenvoudig.

Alles is handgemaakt voor jouw verhaal, van de eerste tot de laatste seconde. Van het eerste “bleepbleepblob” tot de laatste “kaboooom”. Elke vinger, elk blad, elke druppel water … helemaal zoals het hoort. Elke lijn en elk streepje kleur is gemaakt om je boodschap te versterken. We fascineren je publiek tot het laatste frame.  

Samen brengen we je verhaal in kaart. We zijn hierin flexibel en transparant. We hebben niets te verbergen en zijn recht-door-zee. 

En dat geeft ons de grootste voldoening. Het verspreiden van authentieke berichten die gehoord moeten worden. Fijne video’s met een twist, die de boodschap echt overbrengen! Laten we ons concentreren op wat er toe doet en wat er nu toe doet, is de kracht van jouw boodschap.

“We hebben zeer positieve feedback ontvangen over de video’s. De eenvoud en duur van de video’s worden zeer gewaardeerd en maken een complex onderwerp begrijpelijk voor onze doelgroepen. Een pad dat we zullen blijven volgen. Bedankt dat jullie dit in die korte tijd met ons mogelijk hebt gemaakt.”

– Jasper Delanoy, communication manager NVAO

Onze missie

We verkondigen boodschappen die gehoord moeten worden. Onze video’s zullen de manier veranderen waarop de wereld naar je kijkt en met je omgaat. We streven naar harmonie, meer gelijkheid en duurzaamheid in alles wat we doen.

 

Wie we zijn

Zologie is een 2D-animatiestudio met een tof en klein team. We maken creatieve producties sinds 2013. Onze grootste focus ligt vanzelfsprekend op animatie, maar we kunnen ook heel goed illustreren. Naast Pieter, werkt Zologie met een skeleton crew van relevante specialisten. We introduceren graag de sleutelfiguren van onze equipe.

Pieter Rubberecht

Pieter Rubberecht de eigenaar van Zologie.

Hij startte de studio in 2013. Pieter beheert de zakelijke kant, maar je kunt hem ook aan het werk vinden met storyboards, illustraties en animaties. Hij is ook verbonden aan de AP Hogeschool Antwerpen, waar hij doceert aan het Motion Design Lab.

Met een persoonlijke interesse in circulaire economie en het oplossen van klimaatverandering door technologie, is er met Pieter altijd een discussie te voeren.

PS: hij is dol op bordspellen, altijd klaar voor een uitdaging!

Matthijs Van Mierlo is onze copywriting expert.

Hij is onze eigen meester in het vertellen. Tovenaar van woorden. Goochelaar van copy … Wel, je begrijpt het wel. Matthijs doet veel schrijf- en tekstredactie voor Zologie. Hij is ook een digitale creatief bij VRT.

En als hij niet achter zijn typemachine zit, kun je hem tegenkomen met zijn fototoestel, terwijl hij Wes Andersonesque-foto’s maakt. Of misschien zag je al een video-essay van hem op YouTube.

Tom Bleys

Tom Bleys is de man achter het Zologie-geluid.

Hij is sinds de early days verantwoordelijk voor alle audio in de studio. Van het schrijven of bewerken van muziek tot alle pops, blips en flups. Veel van die effectjes heeft hij trouwens zelf opgenomen.

Hij is ook een VR-audio-expert die lesgeeft aan HoWest. Als hij geen geluid en / of muziek bewerkt, speelt hij waarschijnlijk op zijn gitaar of bouwt hij met Lego.

Contacteer ons

Voel je vrij om ons te contacteren via telefoon (+32 485 40 15 23) of mail: hello@zologie.com.