Een heleboel aanvullende diensten

Opties om je animatievideo nog straffer te maken

Een animatievideo maken is één ding, maar wat met extra’s zoals andere talen en ondertitels?

Geen probleem, daar kunnen we voor zorgen! Ook muziek volledig op maat – om je merk te versterken – of een “license to promote” horen bij de opties. Bekijk hieronder alle opties in detail. Keuze gemaakt? Vraag dan gerust een offerte.

Tower

Videostrategie

Weet je niet goed wat de beste videostrategie is voor jouw bedrijf? Wij kunnen helpen. We ontwikkelen de beste strategie voor jouw organisatie.

languages

Extra talen

Heb je een meertalig publiek? Dan vertalen we je script en zorgen we voor een nieuwe voice-over, ingesproken door een professionele moedertaalspreker.

captions

Ondertitels

Wil je ondertitels in je video? Dan leveren we SRT-bestanden die je samen met je video kan uploaden naar het platform van je voorkeur, zoals YouTube of Vimeo. Zo kan de kijker zelf beslissen om de ondertitels in of uit te schakelen. We kunnen ook andere talen toevoegen via een transcriptie van de originele ondertitels.

music

Muziek op maat

In de meeste gevallen gebruiken we rechtenvrije muziek die we aanpassen en finetunen voor jouw video. Dat werkt perfect! Maar als je echt 100% origineel wil zijn, dan kan dat. We schakelen onze componist in en maken een unieke soundtrack, die we natuurlijk ook alleen voor jouw merk gebruiken.

license

Promotielicentie

Als je een video wil promoten met een advertentiebudget op platformen als Facebook en YouTube, dan heb je een licentie nodig voor alle audio. Dit kunnen we voor je regelen via onze audiopartners. Voor het visuele aspect heb je geen licentie nodig. Alle visuals wordt origineel gemaakt door Zologie en zijn dus ook door ons gecoverd.

illustrator

Bronbestanden Adobe Illustrator

Het is mogelijk om je een kopie te bezorgen van de bronbestanden van Illustrator. Dat is bijvoorbeeld interessant als je marketingafdeling of freelancers de designs van de video willen gebruiken voor een print- of webcampagne. Belangrijk om te weten: deze bronbestanden bevatten de statische, ongeposeerde illustraties. Natuurlijk kunnen we ook extra illustraties maken. Vraag dan zeker een offerte.

after effects

Bronbestanden After Effects

Wil je het volledige project doorgeven aan partners? Dat kan met de After Effects-bronbestanden. Hou er rekening mee dat we die aanbieden als een service.