Animatie verheldert de meest complexe verhalen

“Naar de oneindigheid en verder”

B. Lightyear, Toy Story

Wij maken professionele animaties op maat.

Waarom? Wel, animatie kent geen grenzen. Het kan echt alles tot leven brengen: de strafste verhalen, de kleurrijkste personages en de mooiste werelden. Je verbeelding op hol doen slaan: dat is de kracht van animatie. Samen met jou laat Zologie die kracht los op de wereld. 🥳

Jouw verhaal staat altijd centraal. Onze animatievideo’s zijn allemaal 100% op maat gemaakt. Van script tot storyboard, van illustraties tot geluidsontwerp: alles staat in het teken van wat jij wil vertellen.

We houden rekening met je huisstijl, zodat al je communicatie herkenbaar blijft. Want op maat gemaakt, dat nemen we serieus bij Zologie.

Zologie levert steeds topwerk. We maken alle 2D-animaties in onze eigen studio met Adobe Illustrator en After Effects. Daarnaast werken we samen met ervaren copywriters en sound designers, specialisten in hun vak.

Onze eigen specialiteit? Dat zijn geanimeerde explainervideo’s of uitlegvideo’s. Die geven je alle mogelijkheden om je product, service of de waarden van je merk duidelijk uit te leggen. Naast explainers maken we korte, snackable content voor sociale media, idents en ook illustraties. Van infographics tot affiches.

Een brede groep van klanten deed al beroep op onze expertise. Van start-ups en overheidsorganisaties tot non-profitorganisaties en reclamebureaus.

Bekijk hieronder enkele van onze producties. ⬇️

Jouw animatievideo in 8 stappen

Benieuwd hoe we werken? Of wil je weten hoe lang het duurt om een video te maken? Check onze workflow en ontdek de 8 mijlpalen van elke productie. Dit overzicht is gebaseerd op een productie die we realiseerden voor FIA Region I.

Een animatievideo in 8 stappen

Extra services

Een animatievideo maken is één ding, maar wat met extra’s zoals andere talen en ondertitels? Geen probleem, daar kunnen we voor zorgen!

Tower

Videostrategie

Weet je niet goed wat de beste videostrategie is voor jouw bedrijf? Wij kunnen helpen. We ontwikkelen de beste strategie voor jouw organisatie.

languages

Extra talen

Heb je een meertalig publiek? Dan vertalen we je script en zorgen we voor een nieuwe voice-over, ingesproken door een professionele moedertaalspreker.

captions

Ondertitels

Wil je ondertitels in je video? Dan leveren we SRT-bestanden die je samen met je video kan uploaden naar het platform van je voorkeur, zoals YouTube of Vimeo. Zo kan de kijker zelf beslissen om de ondertitels in of uit te schakelen. We kunnen ook andere talen toevoegen via een transcriptie van de originele ondertitels.

music

Muziek op maat

In de meeste gevallen gebruiken we rechtenvrije muziek die we aanpassen en finetunen voor jouw video. Dat werkt perfect! Maar als je echt 100% origineel wil zijn, dan kan dat. We schakelen onze componist in en maken een unieke soundtrack, die we natuurlijk ook alleen voor jouw merk gebruiken.

license

Promotielicentie

Als je een video wil promoten met een advertentiebudget op platformen als Facebook en YouTube, dan heb je een licentie nodig voor alle audio. Dit kunnen we voor je regelen via onze audiopartners. Voor het visuele aspect heb je geen licentie nodig. Alle visuals wordt origineel gemaakt door Zologie en zijn dus ook door ons gecoverd.

illustrator

Bronbestanden Adobe Illustrator

Het is mogelijk om je een kopie te bezorgen van de bronbestanden van Illustrator. Dat is bijvoorbeeld interessant als je marketingafdeling of freelancers de designs van de video willen gebruiken voor een print- of webcampagne. Belangrijk om te weten: deze bronbestanden bevatten de statische, ongeposeerde illustraties. Natuurlijk kunnen we ook extra illustraties maken. Vraag dan zeker een offerte.

after effects

Bronbestanden After Effects

Wil je het volledige project doorgeven aan partners? Dat kan met de After Effects-bronbestanden. Hou er rekening mee dat we die aanbieden als een service.

Geïnteresseerd? Vraag een offerte!

De prijzen van onze producties variëren volgens de lengte van de video. We werken meestal met een speelduur van 30, 60 of 90 seconden. De lengte hangt af van de hoeveelheid informatie die je wil vertellen met de video. Om een idee te geven: voor 1 minuut animatie mikken we op een voice-overscript van 120 woorden. Vul het formulier in en we bezorgen je zo snel mogelijk een offerte.