Wij maken 2d-animaties voor organisaties en agencies.

Waarom?

Wel, animatie kent geen grenzen. Het kan echt alles tot leven brengen: de strafste verhalen, de kleurrijkste personages en de mooiste werelden. Je verbeelding op hol doen slaan en saaiheid verdrijven: dat is de kracht van animatie. Daarnaast heeft animatie de unieke eigenschap om complexe dingen helder te maken. 

Ontdek onze troeven! ⬇️

We leggen ’t graag uit.

Ligt het aan onze roots? Wie zal het zeggen. Onze geanimeerde uitlegvideo’s maken in ieder geval alles helder. Ze leggen op een duidelijke en beknopte manier jouw product of dienst uit. Ze schetsen probleemsituaties en brengen de oplossingen tot leven die jouw organisatie ontwikkeld heeft. Kortom: onze explainer video’s informeren jouw doelpubliek in geen tijd over jouw onderwerp.

We versterken merken.

Met animaties verduidelijken we waar je merk voor staat. Wie zijn jullie, wat doen jullie en waarom doen jullie dit? Dit doen we met bedrijfsvideo’s die focussen op je merk, maar ook met korte animaties (GIFs) die de herkenbaarheid van je merk op sociale media vergroten. Of door je live-video’s een passende huisstijl te geven.

We voeren campagnes.

Onze animaties geven je de kans om grote of kleine problemen op de kaart te zetten. We voerden onder andere campagne voor belangenorganisaties als FIA Region I en Birdlife, in samenwerking met het WWF. Dit doen we met explainer video’s en hapklare varianten voor sociale media. We maken ook geanimeerde TV-campagnes, zoals voor Sport Vlaanderen. Zologie heeft een pak ervaring in het werken voor Europees getinte organisaties en instellingen en zet altijd resoluut in op langetermijnrelaties.

We ondersteunen agencies.

Ben je project manager bij een agency of een productiehuis? Dan weet je dat samenwerken met een animatiestudio vaak verhelderend is. We hebben heel wat know-how in huis en weten perfect hoe je producties kostenefficiënt opzet, zonder in te boeten aan kwaliteit.

We stoppen trouwens niet bij de standaard explainer video. Agencies kloppen ook aan bij Zologie voor assets die je kan gebruiken voor web-apps (zoals online games). Of ze doen een beroep op ons voor het maken van animaties voor TV: van idents tot character animation voor reclame of intro’s.

We helpen jullie met veel plezier aan geanimeerde content op maat.

Lees hier meer over ons werk voor agencies.

 

Bekijk hieronder enkele van onze producties. ⬇️

Jouw animatievideo in 8 stappen

Benieuwd hoe we werken? Of wil je weten hoe lang het duurt om een video te maken? Check onze workflow en ontdek de 8 mijlpalen van elke productie. Dit overzicht is gebaseerd op een productie die we realiseerden voor FIA Region I.

Een animatievideo in 8 stappen